autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Clatita cacao

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
30 linguri faina alba, 5 linguri zahar, 3 linguri cacao, 1 pliculet zahar vanilat, 1 ceasca lapte, 5 oua, 250 gr branza vaci, 300 gr smantana, 250 ml apa minerala, o ceasca de ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu 2 linguri zahar, se adauga 3 linguri cacao -s e freaca in continuare-se adauga laptele si se amesteca pana la omogenizare. Dupa aceea se adauga albusurile batute spuma; se toarna restul de zahar amestecandu-se in continuare. Se da deoparte si se pregateste umplutura de branza: se freaca branza cu putin zahar se toarna zaharul vanilat si se freaca cu 2-3 linguri de smantana-se da deoparte.
Se servesc ori calde, ori reci, eventual flambate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatita cacao" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Se fierbe bine orezul in apa cu sare, amestecandu-se mereu. Se stoace apa de pe orez prin strecuratoare.

13 voturi    9 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chec cu iaurt

Chec cu iaurt

E o reteta extrem de simpla si rapida. Se pun intr-un vas adanc: ouale, zaharul, iaurtul,untul si

15 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 30 linguri faina alba
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 ceasca lapte
  • 5 oua
  • 250 gr branza vaci
  • 300 gr smantana
  • 250 ml apa minerala
  • o ceasca de ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Spumă de strugurei