autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Clatite

Autor: alexandra_lina (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 04 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alexandra_lina (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 04 septembrie 2012

Ingrediente
250 g faina, 2 oua, 500 ml lapte sau apa minerala, o lingura de ulei, un praf sare, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune faina intr-un vas,se sparg ouale inauntru. Se adauga uleiul, sarea si un pic de lapte sau apa minerala. Se amesteca bine pana se omogenizeaza,dupa care se adauga restul de lapte/apa minerala putin cate putin pana ce va capata consistenta unei smantani. Se pune in tigaie o lingurita de ulei, se incinge bine si se toarna cu un polonic aluatul pentru clatite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Budinca de clatite cu ciuperci si curcan

Budinca de clatite cu ciuperci si curcan

Se face banalul aluat de clatite din oua, lapte, apa minerala,1 lingura ulei, faina si un praf de

2 voturi    1 comentariu
25 min
Budinci
Fructe de mare in clatite cu tarhon

Fructe de mare in clatite cu tarhon

1. Pentru clatite, se pun faina, albusul, laptele, tarhonul, sarea si piperul intr-un blender si

12 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 2 oua
  • 500 ml lapte sau apa minerala
  • o lingura de ulei
  • un praf sare
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine cu branza in aluat