autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Clatite

Autor: alexandra_lina (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 04 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alexandra_lina (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 04 septembrie 2012

Ingrediente
250 g faina, 2 oua, 500 ml lapte sau apa minerala, o lingura de ulei, un praf sare, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune faina intr-un vas,se sparg ouale inauntru. Se adauga uleiul, sarea si un pic de lapte sau apa minerala. Se amesteca bine pana se omogenizeaza,dupa care se adauga restul de lapte/apa minerala putin cate putin pana ce va capata consistenta unei smantani. Se pune in tigaie o lingurita de ulei, se incinge bine si se toarna cu un polonic aluatul pentru clatite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Clatite cu iaurt

Clatite cu iaurt

Amesteci faina cu zaharul si sarea si adaugi treptat apa minerala, amestecand cu telul. Adaugi iaurtul

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri pentru copii
Clatite cu branza de vaci si caramel, la cuptor

Clatite cu branza de vaci si caramel, la cuptor

Intai de toate am pregatit clatitele. Am mixat ouale cu laptele, uleiul, sarea si faina (cam 10

0 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 2 oua
  • 500 ml lapte sau apa minerala
  • o lingura de ulei
  • un praf sare
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosi Romanesti