Se pun toate ingredientele intr-un bol (oul, uleiul, esenta de rom, faina, sifonul sau apa minerala, zaharul vanilat si sarea) si se amesteca cu un tel. Dupa ce amesteci se lasa 10 minute sa se omogenizeze. Intre timp se unge tigaia cu ulei. Se foloseste ulei la fiecare clatita. Dupa ce s-a omogenizat compozitia se pune in tigaia incinsa cu polonicul. Cand s-au facut clatitele le poti umple cu gem.
Pofta buna!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii