autor:

anda

» » Prajituri

Clatite

Autor: anda (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anda (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 ianuarie 2013

Ingrediente
- Un ou, - Esenta de rom (pui foarte putina), - 150 grame faina, - Sifon sau apa minerala, - Zahar vanilat, - Un varf de sare, -  Ulei 2 linguri ( compozitie), -  O lingura de ulei ( pentru a unge tigaia), -  Gem, dulceata, etc

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele intr-un bol (oul, uleiul, esenta de rom, faina, sifonul sau apa minerala, zaharul vanilat si sarea) si se amesteca cu un tel. Dupa ce amesteci se lasa 10 minute sa se omogenizeze. Intre timp se unge tigaia cu ulei. Se foloseste ulei la fiecare clatita. Dupa ce s-a omogenizat compozitia se pune in tigaia incinsa cu polonicul. Cand s-au facut clatitele le poti umple cu gem.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Clatite cu branza

Clatite cu branza

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam spuma galbenusurile impreuna cu zaharul. Punem branza

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Clatite - aperitiv

Clatite - aperitiv

Se amesteca toate ingredientele. Se prajesc clatitele, mai groase, mai subtiri, cum doriti. Umplutura

3 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - Un ou
  • - Esenta de rom (pui foarte putina)
  • - 150 grame faina
  • - Sifon sau apa minerala
  • - Zahar vanilat
  • - Un varf de sare
  • -  Ulei 2 linguri ( compozitie)
  • -  O lingura de ulei ( pentru a unge tigaia)
  • -  Gem
  • dulceata
  • etc

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dulce cu curmale Dulce cu curmale

Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere si dulceata de gutui