se bat bine ouale cu sarea, se adauga treptat faina, dupa ce compozitia s-a omogenizat se adauga incet laptele, pana cand se obtine un aluat ca o smantana groasa.
Se unge o tigaie cu ulei, se lasa sa se incinga bine si se toarna1/2 polonic din compozitie.Se prajeste la foc potrivit.Se intoarce clatita pentru a se praji si pe partea cealalta. Fiecare foaie de clatita se unde cu gem, dulceata dupa preferinta, apoi se presara deasupra cu zahar pudra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii