se bat bine ouale cu sarea, se adauga treptat faina, dupa ce compozitia s-a omogenizat se adauga incet laptele, pana cand se obtine un aluat ca o smantana groasa.
Se unge o tigaie cu ulei, se lasa sa se incinga bine si se toarna1/2 polonic din compozitie.Se prajeste la foc potrivit.Se intoarce clatita pentru a se praji si pe partea cealalta. Fiecare foaie de clatita se unde cu gem, dulceata dupa preferinta, apoi se presara deasupra cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii