autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

clatite

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
2 oua, 4 linguri faina, sare, lapte sau sifon, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

se bat bine ouale cu sarea, se adauga treptat faina, dupa ce compozitia s-a omogenizat se adauga incet laptele, pana cand se obtine un aluat ca o smantana groasa.
Se unge o tigaie cu ulei, se lasa sa se incinga bine si se toarna1/2 polonic din compozitie.Se prajeste la foc potrivit.Se intoarce clatita pentru a se praji si pe partea cealalta. Fiecare foaie de clatita se unde cu gem, dulceata dupa preferinta, apoi se presara deasupra cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "clatite" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clătite pufoase reţetă din Austria

Clătite pufoase reţetă din Austria

Se mixeaza ouale intregi. Se adauga faina in ploaie, amestecand cu telul. Se adauga laptele si

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Clatite sarate cu dovlecel si porumb

Clatite sarate cu dovlecel si porumb

Intr-un bol se bat ouale impreuna cu uleiul de masline, piperul, sarea, busuiocul si oregano. Dupa

6 voturi    10 comentarii
1h 40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • sare
  • lapte sau sifon
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Rapide, delicioase si pe placul tuturor.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Tartă cu ricotta, dietetică