Se pun intr-un vas ouale, zaharul, sarea, razatura de lamaie, se bate cu mixerul, se adauga faina, alternind cu laptele.
Cu cat iese mai subtire compozitia, cu atit ies clatitele mai bune.
Se pune grasime intr-o tigaie, sa fie uns fundul.
Cu polonicul se ia din compozitia de clatite si se toarna atat cit sa cuprinda suprafata tigaii, se prajesc pe ambele parti.
Daca clatitele s-au racit si trebuie sa fie servite calde, se stropesc cu alcool alb si li se da foc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii