Reteta postata pe: 17 iulie 2012
Ingrediente
Am pregatit repede un aluat de clatite din :, 100 g faina, 100 ml apa minerala, un praf de sare ., Pentru umplutura am folosit :, bucatele si feliute de sunca presata, bacon,cascaval,branza,putina ceapa taiata solzisori si cateva feliute de ardei gras.
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Intr-un castron puneti faina,adaugati apa treptat,treptat pentru a evita formarea cocoloaselor,praful de sare si se va amesteca pana se obtine o compozitie care seamana cu o smantana mai subtire.Se coc bineinteles in tigaia Fissler.
Dupa ce se aseaza compozitia pe clatita si se ruleaza gen plic cu capetele in interior,clatitele se tavalesc prin pesmet, prin ou batut si din nou prin pesmet. Se coc in ulei incins pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite aperitiv prajite" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2012
Este un aperitiv minunat!