Ingrediente
- 8 clatite, - 250 g branza de vaci, - 5 oua, - 2 plicuri zahar vanilat, - 200 g smantana dulce, - 250 g zahar, - coaja de portocala, - stafide inmuiate, - unt
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
9 voturi
Mod de preparare
2. Pentru sosul de vanilie separati restul de oua si amestecati galbenusurile cu 80 g zahar, un plic de zahar vanilat si smantana. Se umplu clatitele cu branza, se ruleaza si se aseaza intr-un vas uns cu unt. Se toarna deasupra sosul de vanilie , se presara cateva bucatele de unt si se dau la cuptorul preincalzit la 180 C.
3. Intre timp se monteaza albusurile cu restul de zahar(120 g), pana devin tari. O data ce sosul de vanilie incepe sa se intareasca, puneti deasupra bezeaua intr-un strat generos si dati din nou la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra. Se servesc imediat..
Susana Stanculeanu , 22 august 2014
ami plac foarte mult
mac myra (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2014
o nebunie...si eu le prepar des..yummy