1. Pentru umplutura amestecati branza cu 50 g zahar, un ou, stafide, un plic zahar vanilat si coaja de portocala.
2. Pentru sosul de vanilie separati restul de oua si amestecati galbenusurile cu 80 g zahar, un plic de zahar vanilat si smantana. Se umplu clatitele cu branza, se ruleaza si se aseaza intr-un vas uns cu unt. Se toarna deasupra sosul de vanilie , se presara cateva bucatele de unt si se dau la cuptorul preincalzit la 180 C.
3. Intre timp se monteaza albusurile cu restul de zahar(120 g), pana devin tari. O data ce sosul de vanilie incepe sa se intareasca, puneti deasupra bezeaua intr-un strat generos si dati din nou la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra. Se servesc imediat..
Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.
Gem de caise
Comentarii
Adaugă comentariu