Clatite cu ananas

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • foi de clatite
  • 3-4 linguri de miere
  • 1-2 linguri de zahar
  • o conserva de ananas
  • o mana de alune nesarate si coapte (sau nuci coapte si maruntite)
  • putina vanilie (sau zahar vanilat)

Mod de preparare

Deci va trebuie foile de clatite, facute dupa orice reteta.

Pentru umplutura: Puneti intr-o craticioara la foc, 3-4 linguri de miere, cu 1-2 linguri de zahar, si incalziti pana la fierbere, pana cand zaharul este topit. Separati ananasul de suc (o conserva), si taiati-l dupa preferinta voastra, bucatele mai mari sau mai mici. Va mai trebuie o mana de alune nesarate si coapte sau nuci coapte si maruntite. In siropul din miere si zahar fierbinte, puneti ananasul si alunele sau nucile, luati de pe foc, acoperiti sa se inabuse un pic alunele si ananasul, adaugati un pic de vanilie.

Aceasta umplutura o puneti pe foaia de clatita si o impaturiti in patru, si la servire se pot orna cu frisca...

Ies delicioase!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise