Deci va trebuie foile de clatite, facute dupa orice reteta.
Pentru umplutura: Puneti intr-o craticioara la foc, 3-4 linguri de miere, cu 1-2 linguri de zahar, si incalziti pana la fierbere, pana cand zaharul este topit. Separati ananasul de suc (o conserva), si taiati-l dupa preferinta voastra, bucatele mai mari sau mai mici. Va mai trebuie o mana de alune nesarate si coapte sau nuci coapte si maruntite. In siropul din miere si zahar fierbinte, puneti ananasul si alunele sau nucile, luati de pe foc, acoperiti sa se inabuse un pic alunele si ananasul, adaugati un pic de vanilie.
Aceasta umplutura o puneti pe foaia de clatita si o impaturiti in patru, si la servire se pot orna cu frisca...
Ies delicioase!
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii