Se prepara clatitele dupa reteta\"aluat de clatite\".Se umple fiecare clatita cu branza de vaci amestecata cu ou,zahar,stafide si jumatate pachetel zahar vanilat.Se aseaza una peste alta intr-un vas de sticla incasabila,se toarna peste ele un pahar smantana si se dau la cuptor pentru 10-15 min.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii