Faceti clatitele amestecand ingredientele si obtinand o compozitie de consistenta unei smanatne groase.
Prajiti cate un polonic, pe amblele parti, scoateti-le..lasati-le la racorit si apoi umpleti-le.
Pentru umplutura amestecati branza cu zaharul, esenta de rom, stafidele inmuiate in rom. Omogenizati si obtineti o pasta spumoasa. Umpleti cu ea clatitele apoi le rulati sau impaturiti.
Consumati-le alaturi de niste nuci tocate grosier si dulce de leche la discretie.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii