Clatite cu branza dulce si stafide

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Clatite cu branza dulce si stafide

Ingrediente

  • faina
  • 500 g branza dulce
  • 200 g stafide
  • esenta de rom
  • zahar pudra
  • coaja rasa de la doua portocale

Mod de preparare

Se lasa circa o jumatate de ora stafidele la inmuiat in esenta de rom, apoi se amesteca cu branza dulce, coaja de portocala rasa si zahar pudra, dupa gust. Se coc foile de clatita si se umplu cu aceasta compozitie. In functie de gust, se poate pune coaja de lamaie in loc de coaja de portocala.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise