autor:

Czompa

» » Dulciuri diverse

Clatite cu branza si capsuni

Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
Pentru clatite: 1/2l lapte sau apa minerala, 1/2 plic praf de copt, 2 oua, sare, zahar, faina cat cuprinde pentru un aluat care curge, Pentru crema: 200g branza de vaci mai putin scursa, 200g capsuni, 100g zahar, zahar vanilat, 4-5 linguri de smantana

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se coc clatitele si se lasa la racit

Branza se paseaza bine cu capsunii, zaharul si zaharul vanilat. La urma se adauga si smantana pentru a fi legata crema. se umplu clatitele cu 1-2 linguri de crema fiecara, se ruleaza si se decoreaza cu frisca sau smantana dulce.

Sunt usor de facut si gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza si capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Lapte condensat

Lapte condensat

Pentru lapte condensat laptele trebuie sa fie neaparat proaspat, ca sa nu sa se brinzeasca in procesul

2 voturi    1 comentariu
3h
Dulciuri diverse
Desert cu capsuni

Desert cu capsuni

Eu am folosit capsuni din congelator puse de mine,adica am pus intr-o punga o jumate de kg de capsuni

7 voturi    5 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • Pentru clatite: 1/2l lapte sau apa minerala
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 oua
  • sare
  • zahar
  • faina cat cuprinde pentru un aluat care curge
  • Pentru crema: 200g branza de vaci mai putin scursa
  • 200g capsuni
  • 100g zahar
  • zahar vanilat
  • 4-5 linguri de smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Czompa
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pui umplut

Pui umplut

Se curata bine puiul. Ficatul de pui (crud) se da prin robot sau masina de tocat dupa care se prajeste

1 vot    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Bomboane Brigadeiro