Amestec ouale cu laptele, uleiul si faina. Las compozitia sa stea 10-15 minute. Intr-o tigaie de teflon unsa cu ulei, torn cate un polonic din compozitie, intorc foaia de clatita sa se rumeneasca pe ambele parti.O presar cu zahar, la fel procedez cu fiecare.Intorc foile de clatite, astfel incat sa incep umplerea cu prima clatita coapta.
Umplutura: Incorporez branza cu zaharul,un plic de zahar vanilat, stafidele, scortisoara si coaja de lamaie. Asez clatitele umplute intr-un vas de yena uns cu unt,le acopar cu smantana, presar putin zahar si 2 plicuri de zahar vanilat. Le dau la cuptor pentru 10-15 minute, sau la cuptorul cu microunde pentru 5 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii