E marțea clatitelor si normal ca trebuia sa fac si eu citeva clatite. Clătitele se pot minca in fel și chip. Fie doar cu zahar si suc de lamaie, cu sos de ciocolata, cu dulceață, cu iaurt si fructe, cu branza la cuptor. Eu am ales de asta data sa le fac cu brinza de vaci la cuptor in sos de smantina dulce. Ce ziceți??Cum vi se pare?
Reteta mea e foarte simplă, probabil multi dintre voi o faceti la fel, dar hai sa vedeti cum. :)
Din ingredientele date mai sus se face aluatul de clatite care trebuie sa aiba consistența unei smantani nu foarte groase si se coc clatitele la foc mediu. Mie mi-au iesit 16 clatite medii. :) Cind au fost un pic calduțe le-am umplut cu compozitia de branza care e foarte simpla de facut, pur si simplu amestecam toate ingredientele, le-am rulat in 4 si le-am asezat intr-un vas de sticla termorezistent pe care l-am uns cu unt inainte si le-am bagat la cuptor la 180”C pentru 15 minute.
Le-am pudrat cu zahar si am pus un pic de suc de lamaie peste . Sunt pur si simplu delicioaseee, nu foarte dulci si merg perfect cu citeva fructe de pădure alaturi.
Pofta buna, dragii mei si spor la prajiturit! :*
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii