1. Puiul se fierbe in apa cu sare, se indeparteaza spuma. Cand s-a racit, se sezoseaza puiul, iar carnea se taie marunt sau se da prin masina de tocat.
2. Din faina, lapte, 2 oua si sare se prepara coca de clatite, din care se prajesc 10 foi, intr-o tigaie unsa cu ulei si incinsa bine.
3. Carnea se amesteca cu oul, sare, piper, patrunjel verde si 50g. smantana. Cu aceasta compozitie se umplu foile de clatita si se ruleaza.
4. Clatitele umplute se aseaza intr-un vas de Jena, se stropesc cu unt topit, se presara cu cascaval ras si se gratineaza la cuptor 10-15 minute, la foc iute. Se servesc cu smantana deasupra.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii