1. Puiul se fierbe in apa cu sare, se indeparteaza spuma. Cand s-a racit, se sezoseaza puiul, iar carnea se taie marunt sau se da prin masina de tocat.
2. Din faina, lapte, 2 oua si sare se prepara coca de clatite, din care se prajesc 10 foi, intr-o tigaie unsa cu ulei si incinsa bine.
3. Carnea se amesteca cu oul, sare, piper, patrunjel verde si 50g. smantana. Cu aceasta compozitie se umplu foile de clatita si se ruleaza.
4. Clatitele umplute se aseaza intr-un vas de Jena, se stropesc cu unt topit, se presara cu cascaval ras si se gratineaza la cuptor 10-15 minute, la foc iute. Se servesc cu smantana deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii