autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

CLATITE CU CARNE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iulie 2008

Ingrediente
Aluatul:, 60 g faina ,, 2 oua, , 1/2 lingurita de sare, , 40 g unt, , Umplutura:, , 400 g. piept de rata ,, 80 g. morcovi, , 80 g. pere, , 50 g. muguri de soia, , 20 g. ghimbir proaspat, , 40 g. alune, , 2 linguri sos de soia, , 1 legatura ceapa verde, , piper, , sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1.Se amesteca faina cu 125 ml. apa, oua, sare si 1/2 din unt(cealalta jumatate se foloseste la copt).
2.Carnea se taie felii subtiri, morcovul si perele tot felii subtiri, mugurii de soia se curata, ghimbirul se da prin razatoare si se amesteca cu sosul de soia.
3.Pielita de pe pieptul de rata se topeste intr-o tigaie si in ea se frige carnea.Apoi se adauga morcovul, perele, sosul de soia, se lasa sa scada dupa care se pun alunele prajite fara grasime, mugurii de soia.
4.Se toarna pe fiecare clatita si se pliaza dublu. 5.Ceapa verde se taie marunt si se presara peste clatite in momentul servirii.
Daca ti-a placut reteta noastra "CLATITE CU CARNE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
clatite cu carne si sos bechamel

clatite cu carne si sos bechamel

Prima data se pregateste aluatul de clatite: se amesteca cu mixerul ouale, sarea si piperul. Apoi

6 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Clatite cu carne si ciuperci

Clatite cu carne si ciuperci

Pentru umplutura calim ceapa taiata marunt in 2 linguri de ulei amestecate cu 2 linguri de apa. Adaugam

26 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 60 g faina ,
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita de sare
  • 40 g unt
  • Umplutura:
  • 400 g. piept de rata ,
  • 80 g. morcovi
  • 80 g. pere
  • 50 g. muguri de soia
  • 20 g. ghimbir proaspat
  • 40 g. alune
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 legatura ceapa verde
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sarmalute in foi de vita