Acum, la inceput de luna iunie, casul de oaie se gaseste din plin la piata, e untos, numai bun de umplutura pentru niste placinte fragede si gustoase.
3 cutii mici de Danone natural (420 g),
2 oua,
300 g faina,
1 praf de sare,
500 ml apa minerala,
1 lingura ulei,
ulei pt prajit,
cas sau cascaval pentru umplutura.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Dulcesarat.blogspot.ro
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii