autor:

burdulea maria elena

» » Aluaturi si Foietaje

Clatite cu cas si cascaval

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 septembrie 2010

Ingrediente
3 cutii mici de danone natural (420 g), 2 oua, 300 g faina, 1 praf de sare, 500 ml apa minerala, 1 lingura ulei, ulei pt prajit, cas sau cascaval pentru umplutura.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

14 voturi

Mod de preparare

Cernem faina intrun vas, facem o adancitura in mijlocul fainei, unde adaugam ouale amestecate cu iaurtul. Omogenizam bine, subtiem aluatul cu apa minerala, adaugam 1 lingura de ulei, un praf de sare, oamogenizam din nou pana obtinem un aluat fin de clatite. Lasam la frigider 30 de minute, apoi coacem clatite pe care le umplem cu cas de oaie razuit, sau cascaval razuit. Eu le-am umplut o parte cu cas, o parte cu cascaval. Deasupra razuim cascaval, putem servi si cu ketchup iute langa un pahar de vin sau bere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu cas si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Turte

Turte

Amestecam faina cu drojdia,sarea si uleiul daugand din cand in cand cate putina apa calduta. Framantam

4 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu urda si zmeura

Placinta cu urda si zmeura

Am amestecat urda cu zmeura si zaharul dupa care am intins compozitia peste jumatate din pachetul

7 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 iulie 2012

    Alexandrina, chiar sunt bune, daca va plac si altfel clatitele decat dulci.

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 25 iulie 2012

    Ce bunatate!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2010

    Foarte gustoase si apetisante!

Dificultate

Medie

Timp

40 min

14 voturi

Ingrediente

  • 3 cutii mici de danone natural (420 g)
  • 2 oua
  • 300 g faina
  • 1 praf de sare
  • 500 ml apa minerala
  • 1 lingura ulei
  • ulei pt prajit
  • cas sau cascaval pentru umplutura.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Alexandrina, chiar sunt bune, daca va plac si altfel clatitele decat dulci.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine Purcelus