Batem ouale, adaugam un varf de cutit de sare, adaugam putin cate putin cantitatea de faina, apoi treptat laptele si omogenizam compozitia. Lasam aluatul sa stea 30 minute. In acest interval de timp pregatim umplutura. Ceapa si ciupercile curatate, spalate, se toaca marunt si se calesc 5 minute intro tigaie in care am pus untul. Adaugam vinul si inabusim ciupercile 15 minute pana ce acestea se inmoaie. Adaugam smantana si cascavalul razuit si amestecam pe foc mic pana se obtine un sos gros, piperam, saram dupa gust, adaugam verdeata tocata f. fin. Coacem din aluatul preparat clatite, pe care le umplem cu aceasta umplutura.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii