Batem ouale, adaugam un varf de cutit de sare, adaugam putin cate putin cantitatea de faina, apoi treptat laptele si omogenizam compozitia. Lasam aluatul sa stea 30 minute. In acest interval de timp pregatim umplutura. Ceapa si ciupercile curatate, spalate, se toaca marunt si se calesc 5 minute intro tigaie in care am pus untul. Adaugam vinul si inabusim ciupercile 15 minute pana ce acestea se inmoaie. Adaugam smantana si cascavalul razuit si amestecam pe foc mic pana se obtine un sos gros, piperam, saram dupa gust, adaugam verdeata tocata f. fin. Coacem din aluatul preparat clatite, pe care le umplem cu aceasta umplutura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii