Se amesteca ouale cu faina si putina sare intr-un castron, se dilueaza cu lapte caldut. Compozitia se toarna cu o cescuta in tigaia cu ulei bine incins, avand grija sa nu se prinda. Foile de clatita se rumenesc pe ambele parti, intorcandu-le cu cutitul.
Ciupercile bine spalate se toaca marunt si se calesc in grasime 10-15 minute. Se pudreaza cu faina, se pune sare si se umplu clatitele prin rulare, avand grija ca ambele capete sa fie indoite in interior. Se aseaza in randuri, intr-o tava unsa, deasupra se presara cascaval ras, si se coc in cuptor 10-15 minute. Se servesc calde cu smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii