autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Clatite cu ciuperci

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
ciuperci 500g, faina 250g, lapte 300 ml, oua 3 bucati, unt 100g, cascaval 100g, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu faina si putina sare intr-un castron, se dilueaza cu lapte caldut. Compozitia se toarna cu o cescuta in tigaia cu ulei bine incins, avand grija sa nu se prinda. Foile de clatita se rumenesc pe ambele parti, intorcandu-le cu cutitul.
Ciupercile bine spalate se toaca marunt si se calesc in grasime 10-15 minute. Se pudreaza cu faina, se pune sare si se umplu clatitele prin rulare, avand grija ca ambele capete sa fie indoite in interior. Se aseaza in randuri, intr-o tava unsa, deasupra se presara cascaval ras, si se coc in cuptor 10-15 minute. Se servesc calde cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Clătite aperitiv cu sfeclă roșie, ciuperci brune și cremă de Gorgonzola

Clătite aperitiv cu sfeclă roșie, ciuperci brune și cremă de Gorgonzola

După ce am fiert și am răcit sfecla roșie, am tăiat-o și am pus-o într-un vas împreună cu

4 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Clatite cu piept de pui si ciuperci

Clatite cu piept de pui si ciuperci

Clatitele se fac asa cum stiti dvs, numai ca fara adaos de zahar sau arome. Pieptul de pui si

8 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

22 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

3 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Sarmale cu hrisca si ghebe