se bat ouale adaugandu-se treptat faina ,se subtiaza incet incet cu lapte pana se ajunge la consistenta unei smantani subtiri.Dupa aceia se unge tigaia cu unt si cu un polonic se ia din aluat si se toarna in mijlocul tigaii se coace pe ambele parti intorcandu-se foaia cu o spatula de lemn s-au prin aruncare foaia trebuie sa fie elastica nearsa si fara gaurele se umple cu dulceata de visine sau de cirese se ruleaza incet se pudreaza cu zahar pudra se pune pe o tava apoi se pune la cuptor 1 minut.Se servesc reci pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii