Clatite cu dulceata de cirese

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina
  • lapte
  • oua
  • sare
  • dulceata de cirese
  • zahar
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Oualele se amesteca cu faina, sare si putin lapte; compozitia se subtiaza cu cantitatea de lapte ramasa; adaugand treptat pana ce se obtine compozitia de clatite. Se prepara clatitele intr-o tigaie unsa cu ulei si incinsa bine; compozitia se toarna astfel incat sa se intinda in strat subtire si pe toate suprafata tigaii, prin miscare roatativa. Foile de clatite se asaza suprapuse pe o farfurie, se umplu cu dulceata de visine apoi se ruleaza si se pudreaza cu zahar vanilat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise