Intr-o craticioara am pus la incins uleiul si am dat cateva minute prin el - ficateii de pasare, dupa care i-am scos pe o farfurie. Am pus ceapa la calit pana s-a inmuiat si am adaugat ciupercile. Am lasat cam 20 de minute sa se patrunda si acestea. Apoi am pus si ficateii taiati marunt, sarea, piperul si vinul. le-am lasat pe foc mic cam 30 de minute, pana s-a mai redus din zeama. Am adaugat si lingura de bulion dupa care am lasat inca vreo 5 minute sa dea un clocot-doua impreuna. La sfarsit am pus si smantana, am amestecat bine... pus si patrunjelul taiat marunt.
Am umplut 8 clatite pe care le-am uns cu putina smantana pe deasupra... am ras branzica afumata si am dat la cuptorul cu microunde pentru 3 minute.
Le-am servit fierbinti ca si aperitiv.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii