- se bate oul, iar apoi se adaugă treptat laptele, apa şi făina, plus uleiul. Se amestecă până se face o compoziţie omogenă, în care turnăm zahărul vanilat şi se prăjesc clătitele într-o tigaie cu doar o picătură de ulei.
- tăiem bananele rondele .
- ungem fiecare clătită cu Finetti doar pe jumătate , apoi adăugăm câteva rondele de banane şi împachetăm în formă triunghiulară.
- ornăm cu frişcă şi cu sos de ciocolată.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii