autor:

Blogul lui Haplea

» » Dulciuri diverse

Clatite cu finetti si banane

Autor: Blogul lui Haplea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Blogul lui Haplea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2010

Ingrediente
- 150 gr de făină, - 150 ml de lapte, - 150 ml de apă minerală, - zahăr vanilat, - un ou, - 20 ml de ulei, - 2 banane, - finetti, - sirop de ciocolată şi frişcă pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

- se bate oul, iar apoi se adaugă treptat laptele, apa şi făina, plus uleiul. Se amestecă până se face o compoziţie omogenă, în care turnăm zahărul vanilat şi se prăjesc clătitele într-o tigaie cu doar o picătură de ulei.
- tăiem bananele rondele .
- ungem fiecare clătită cu Finetti doar pe jumătate , apoi adăugăm câteva rondele de banane şi împachetăm în formă triunghiulară.
- ornăm cu frişcă şi cu sos de ciocolată.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu finetti si banane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
salam de biscuiti

salam de biscuiti

Se zdrobesc biscuiti, se adauga nuca, stafidele, ciocolata, bucatelele de rahat. Se pune la fiert

34 voturi    8 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Mini placinte cu foi brick

Mini placinte cu foi brick

Se curata bostanul si merele, se rad apoi se pun intr-un vas pe foc mic impreuna cu ulei zahar si

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Cristina_Dalia

    Cristina_Dalia (Bucatar) , 16 mai 2017

    Am incercat si eu aceasta reteta si mi-au iesit foarte bune, nultumesc frumos!

  • Fara foto

    Angela Ioan , 01 februarie 2015

    APA MINERALA LA TEMPERATURA CAMAREI.

  • Fara foto

    Laur Boyte , 18 octombrie 2014

    foarte bune,dar apa trebuie sa fie calda sau rece

    • Blogul lui Haplea

      Blogul lui Haplea (Chef de cuisine) , 11 august 2010

      Multumesc pt mesaje.Intr-adevar sunt delicioase.

    • Trasca Alina

      Trasca Alina (Chef de cuisine) , 11 august 2010

      am salvat reteta arata....delicios....

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

      Super !

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 09 august 2010

      O bunatate.....*****

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 09 august 2010

      O bunatate, yami, yami...*****

    • Florenta Dinu

      Florenta Dinu (Chef de cuisine) , 09 august 2010

      arata foarte bine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

  • - 150 gr de făină
  • - 150 ml de lapte
  • - 150 ml de apă minerală
  • - zahăr vanilat
  • - un ou
  • - 20 ml de ulei
  • - 2 banane
  • - finetti
  • - sirop de ciocolată şi frişcă pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Blogul lui Haplea
Supă cremă de roşii

Supă cremă de roşii

Se curăţă şi se taie legumele. Punem apa şi uleiul într-o oală, la fiert, în care adăugăm

1 vot    3 comentarii
50 min
Spume si creme dulci
Pateuri cu ciocolata si alune

Pateuri cu ciocolata si alune

- tăiem foaia de aluat în 12 dreptunghiuri - punem în mijlocul fiecărui dreptunghi câte o

3 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tort diplomat cu zmeura si afine

Tort diplomat cu zmeura si afine

- facem 2 plicuri de frişcă cu 300 ml de lapte, conform instrucţiunilor de pe ambalaj - tăiem

2 voturi    2 comentarii
2h 10 min
Torturi

Cristina_Dalia (Bucatar)

Am incercat si eu aceasta reteta si mi-au iesit foarte bune, nultumesc frumos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Rafaello