Reteta postata pe: 18 iunie 2008
Ingrediente
250 g fulgi de ovaz,500 ml lapte, oua,sare,200 ml ulei.
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Cu laptele fiert se oparesc fulgii de ovaz,care se lasa apoi la cald.Dupa circa 1 ora se adauga ouale si sarea si se prajesc in tigaie sub forma de clatite.Se pot umple cu spanac sau cu ciuperci.
Daca ti-a placut reteta noastra "clatite cu fulgi de ovaz." nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
In bolul de la mixer punem faina, zahar, sarea, untul, galbenusul si apa. Si amestecam la viteza
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Se cern împreună cacaua şi laptele praf, amestecându-se bine.
Apa cu zahărul, zeama de lămâie,
11 voturi
2 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate