autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

clatite cu fulgi de ovaz.

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Ingrediente
250 g fulgi de ovaz,500 ml lapte, oua,sare,200 ml ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Cu laptele fiert se oparesc fulgii de ovaz,care se lasa apoi la cald.Dupa circa 1 ora se adauga ouale si sarea si se prajesc in tigaie sub forma de clatite.Se pot umple cu spanac sau cu ciuperci.
Daca ti-a placut reteta noastra "clatite cu fulgi de ovaz." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort de migdale cu crema de lamaie

Tort de migdale cu crema de lamaie

Se amestecă 100 g unt şi 150 g zahăr până se obţine o cremă spumoasă. Se adaugă apoi, încetul

14 voturi    3 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Pere in sos de vin

Pere in sos de vin

Spalam perele, le decojim si unde sunt patate le taiem. Intr-un vas mai inalt punem vinul impreuna

6 voturi    11 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g fulgi de ovaz,500 ml lapte, oua,sare,200 ml ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
goffre