autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aluaturi si Foietaje

Clatite cu gem

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
sifon(apaminerala), faina, sare, 1ou, esnta rom, gem prune

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se face un aluat viscos de consistenta unei smintene mai groasa ,se frig clatitele in tigaia incinsa cu ulei de palier,se umplu cu gem de prune.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu gem" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Clatite cu gem

Clatite cu gem

Intr-un bol batem ouale intregi cu un tel, impreuna cu praful de sare si zaharul. Adaugam apoi treptat

9 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Clatite cu gem de visine

Clatite cu gem de visine

Idem ca la \"Clatite cu gem de caise \'\' Se umplu cu gem de visine.

8 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Un desert minunat

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    Delicioase!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • sifon(apaminerala)
  • faina
  • sare
  • 1ou
  • esnta rom
  • gem prune

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Un desert minunat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine pufoasa