autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Dulciuri diverse

CLATITE CU GEM

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
- 2 oua, - 200 grame de faina, - lapte 500 de grama, - putina apa minerala, - putin ulei, - un varf de cutit de sare, - gem de prune sau de capsune

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se bat bine ouale, se adauga sare si faina si se amesteca foarte bine. Se toarna laptele treptat pana se obtine o compozitie omogena.
Se unge tigaia cu ulei si se toarna cu polonicul compozitia pana pana se acopera intreaga suprafata a tigaii.
Cand sunt gata se vor umple cu gem.
Daca ti-a placut reteta noastra "CLATITE CU GEM" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite Cu Gem

Clatite Cu Gem

Puneti ouale, laptele, un praf de sare si zaharul intr-un vas mai mare si mixati la viteza mica

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Clatite cu gem si topping

Clatite cu gem si topping

Ouale se bat cu zaharul,laptele, uleiul, zaharul vanilat se amesteca bine apoi se adauga apa minerala.Se

4 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte bune!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2009

    De obicei fac clatitele cu apa minerala in loc de lapte. Dupa aceasta rereta , clatitele pot fi umplute sau cu ceva dulce sau cu sarat( ciuperci, ficatei,crema de cascaval)

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • - 2 oua
  • - 200 grame de faina
  • - lapte 500 de grama
  • - putina apa minerala
  • - putin ulei
  • - un varf de cutit de sare
  • - gem de prune sau de capsune

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Foarte bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Cum se face coliva  cu nuca Cum se face coliva cu nuca

Cum se face coliva cu nuca Se fierbe graul la foc mic sau la cuptor.Incorporam graul cu zaharul,aromele, biscuitii,nucile,cacao.

9 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Cum se face coliva la Multicooker Cum se face coliva la Multicooker

Cum se face coliva la Multicooker Grâul se alege, se curăţă de impurităţi, se spală în 9 ape călduţe numite cele

4 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel Tirolez cu mere sau branza dulce