autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Dulciuri diverse

CLATITE CU GEM

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
- 2 oua, - 200 grame de faina, - lapte 500 de grama, - putina apa minerala, - putin ulei, - un varf de cutit de sare, - gem de prune sau de capsune

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se bat bine ouale, se adauga sare si faina si se amesteca foarte bine. Se toarna laptele treptat pana se obtine o compozitie omogena.
Se unge tigaia cu ulei si se toarna cu polonicul compozitia pana pana se acopera intreaga suprafata a tigaii.
Cand sunt gata se vor umple cu gem.
Daca ti-a placut reteta noastra "CLATITE CU GEM" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite cu gem

Clatite cu gem

Se face un aluat viscos de consistenta unei smintene mai groasa ,se frig clatitele in tigaia incinsa

10 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Clatite fragede  cu gem de capsuni

Clatite fragede cu gem de capsuni

Batem bine ouale cu zaharul, adaugam laptele, esenta, sarea,untul topit si faina. Amestecam bine. Din

12 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte bune!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2009

    De obicei fac clatitele cu apa minerala in loc de lapte. Dupa aceasta rereta , clatitele pot fi umplute sau cu ceva dulce sau cu sarat( ciuperci, ficatei,crema de cascaval)

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • - 2 oua
  • - 200 grame de faina
  • - lapte 500 de grama
  • - putina apa minerala
  • - putin ulei
  • - un varf de cutit de sare
  • - gem de prune sau de capsune

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Foarte bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu mere si aluat foietaj Tarta cu mere si aluat foietaj

Placintele cu mere nu se numara printre deserturile mele preferate si mi se par adesea banale, dar poate ca frumusetea sta tocmai in

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Salam de biscuti cu crema