autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Dulciuri diverse

CLATITE CU GEM

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
- 2 oua, - 200 grame de faina, - lapte 500 de grama, - putina apa minerala, - putin ulei, - un varf de cutit de sare, - gem de prune sau de capsune

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se bat bine ouale, se adauga sare si faina si se amesteca foarte bine. Se toarna laptele treptat pana se obtine o compozitie omogena.
Se unge tigaia cu ulei si se toarna cu polonicul compozitia pana pana se acopera intreaga suprafata a tigaii.
Cand sunt gata se vor umple cu gem.
Daca ti-a placut reteta noastra "CLATITE CU GEM" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite cu gem

Clatite cu gem

Se bat ouale cu sarea,zaharul vanilat si uleiul, apoi se adauga faina putin cate putin si apa minerala

10 voturi    8 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Clatite cu gem

Clatite cu gem

Se face un aluat viscos de consistenta unei smintene mai groasa ,se frig clatitele in tigaia incinsa

10 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte bune!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2009

    De obicei fac clatitele cu apa minerala in loc de lapte. Dupa aceasta rereta , clatitele pot fi umplute sau cu ceva dulce sau cu sarat( ciuperci, ficatei,crema de cascaval)

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • - 2 oua
  • - 200 grame de faina
  • - lapte 500 de grama
  • - putina apa minerala
  • - putin ulei
  • - un varf de cutit de sare
  • - gem de prune sau de capsune

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Foarte bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Pancakes cu ciocolata