autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Dulciuri diverse

CLATITE CU GEM

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
- 2 oua, - 200 grame de faina, - lapte 500 de grama, - putina apa minerala, - putin ulei, - un varf de cutit de sare, - gem de prune sau de capsune

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se bat bine ouale, se adauga sare si faina si se amesteca foarte bine. Se toarna laptele treptat pana se obtine o compozitie omogena.
Se unge tigaia cu ulei si se toarna cu polonicul compozitia pana pana se acopera intreaga suprafata a tigaii.
Cand sunt gata se vor umple cu gem.
Daca ti-a placut reteta noastra "CLATITE CU GEM" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite cu gem

Clatite cu gem

Intr-un bol batem ouale intregi cu un tel, impreuna cu praful de sare si zaharul. Adaugam apoi treptat

9 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Clatite cu gem de visine

Clatite cu gem de visine

Idem ca la \"Clatite cu gem de caise \'\' Se umplu cu gem de visine.

8 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte bune!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2009

    De obicei fac clatitele cu apa minerala in loc de lapte. Dupa aceasta rereta , clatitele pot fi umplute sau cu ceva dulce sau cu sarat( ciuperci, ficatei,crema de cascaval)

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • - 2 oua
  • - 200 grame de faina
  • - lapte 500 de grama
  • - putina apa minerala
  • - putin ulei
  • - un varf de cutit de sare
  • - gem de prune sau de capsune

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Foarte bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Clatite aromate cu diverse umpluturi