autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Clatite cu gem de caise si nuci din dulceata

Autor: florinot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florinot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
Aluatul:, 2 oua, 50 g zahar, un praf de sare, un plic zahar vanilat, 700 ml apa minerala, faina alba(cat cuprinde pentru un aluat lichid), Umplutura:, gem de caise, Decorare:, caise proaspete, dulceata de nuci

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara clatitele din ingredientele de mai sus si se coc in tigaie. Se umplu cu gem de caise si se impaturesc in patru. Se aseaza 2 clatite pe farfurie. Se decoreaza cu 2 bucati de caisa proaspata si 2 nuci din dulceata. Deasupra se toarna putin sirop din dulceata de nuci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu gem de caise si nuci din dulceata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite cu branza dulce

Clatite cu branza dulce

Piureul de coacaze/mere: Se pun pe foc zaharul si fructele, se leaga un piure consistent. Se imparte

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Trandafiri de ciocolata

Trandafiri de ciocolata

Cantarim ciocolata, apoi cantarim mierea/energizantul. Topim ciocolata pe baie de aburi. Omogenizam

3 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 2 oua
  • 50 g zahar
  • un praf de sare
  • un plic zahar vanilat
  • 700 ml apa minerala
  • faina alba(cat cuprinde pentru un aluat lichid)
  • Umplutura:
  • gem de caise
  • Decorare:
  • caise proaspete
  • dulceata de nuci

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Bombite cu visine