autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Clatite cu gem de caise si nuci din dulceata

Autor: florinot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florinot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
Aluatul:, 2 oua, 50 g zahar, un praf de sare, un plic zahar vanilat, 700 ml apa minerala, faina alba(cat cuprinde pentru un aluat lichid), Umplutura:, gem de caise, Decorare:, caise proaspete, dulceata de nuci

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara clatitele din ingredientele de mai sus si se coc in tigaie. Se umplu cu gem de caise si se impaturesc in patru. Se aseaza 2 clatite pe farfurie. Se decoreaza cu 2 bucati de caisa proaspata si 2 nuci din dulceata. Deasupra se toarna putin sirop din dulceata de nuci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu gem de caise si nuci din dulceata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Suc de capsuni

Suc de capsuni

Buna dimineata Este timpul capsunilor, facem dulceturi marmelade, le servim cu frisca. Dar va intreb

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
prajitura pufoasa cu amaretti si mere

prajitura pufoasa cu amaretti si mere

Ciocolata rupta si untul bucatele se topesc la foc mic.Galbenusurile se bat cu zahar pana isi dubleaza

9 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 2 oua
  • 50 g zahar
  • un praf de sare
  • un plic zahar vanilat
  • 700 ml apa minerala
  • faina alba(cat cuprinde pentru un aluat lichid)
  • Umplutura:
  • gem de caise
  • Decorare:
  • caise proaspete
  • dulceata de nuci

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Jeleuri cu ananas