autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Clatite cu gem de caise si nuci din dulceata

Autor: florinot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florinot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
Aluatul:, 2 oua, 50 g zahar, un praf de sare, un plic zahar vanilat, 700 ml apa minerala, faina alba(cat cuprinde pentru un aluat lichid), Umplutura:, gem de caise, Decorare:, caise proaspete, dulceata de nuci

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara clatitele din ingredientele de mai sus si se coc in tigaie. Se umplu cu gem de caise si se impaturesc in patru. Se aseaza 2 clatite pe farfurie. Se decoreaza cu 2 bucati de caisa proaspata si 2 nuci din dulceata. Deasupra se toarna putin sirop din dulceata de nuci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu gem de caise si nuci din dulceata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
BISCUITI CU SUSAN

BISCUITI CU SUSAN

Intr-un bol amestecam toate ingridentele in afara fainii, care se adauga treptat pina aluatul este

11 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Pasca cu samntana

Pasca cu samntana

Aluat Se face maia din 2 cubulete drojdie proaspata, ce de dizolva in apa calda, se adauga si un

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 2 oua
  • 50 g zahar
  • un praf de sare
  • un plic zahar vanilat
  • 700 ml apa minerala
  • faina alba(cat cuprinde pentru un aluat lichid)
  • Umplutura:
  • gem de caise
  • Decorare:
  • caise proaspete
  • dulceata de nuci

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Ciocolată de casă