autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aluaturi si Foietaje

Clatite cu gem de caise

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2008

Ingrediente
300g faina, , 250ml sifon(apa minerala), , 2oua, arome, 1cescuta ulei de palmier

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale, se adauga sifon sau apa minerala, faina.
Se toarna cu polonicul din compozitie pe fundul unui vas incins cu ulei de palmier
Se umplu cu gem de caise.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cozonaci deliciosi

Cozonaci deliciosi

Toate ingredientele le-am pregatit de cu seara si le-am adus in bucatarie sa fie la aceiasi temperatura.

24 voturi    19 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Impletituri aromate cu seminte

Impletituri aromate cu seminte

Amestec de seminte: in;susan;floare si dovleac punem ingredientele in masina de paine, in ordinea

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    Bune,bune...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2009

    Simplu si...gustos !!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 300g faina
  • 250ml sifon(apa minerala)
  • 2oua
  • arome
  • 1cescuta ulei de palmier

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Bune,bune...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu rosii si ceapa caramelizata