autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aluaturi si Foietaje

Clatite cu gem de caise

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2008

Ingrediente
300g faina, , 250ml sifon(apa minerala), , 2oua, arome, 1cescuta ulei de palmier

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale, se adauga sifon sau apa minerala, faina.
Se toarna cu polonicul din compozitie pe fundul unui vas incins cu ulei de palmier
Se umplu cu gem de caise.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
mamaliguta rapida

mamaliguta rapida

Se adauga ingredientele,se pune capacul.se fierbe la foc minim.

2 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Clatite din cartofi

Clatite din cartofi

Se curata cartofii de coaja, se spala si se rad prin razatoarea mica.Ouale se bat cu putina faina

12 voturi    1 comentariu
45h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    Bune,bune...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2009

    Simplu si...gustos !!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 300g faina
  • 250ml sifon(apa minerala)
  • 2oua
  • arome
  • 1cescuta ulei de palmier

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Bune,bune...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Clatite