autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aluaturi si Foietaje

Clatite cu gem de visine

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2008

Ingrediente
Aceleasi ingrediente ca la reteta 'Clatite cu gem de caise ''

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Idem ca la \"Clatite cu gem de caise \'\'
Se umplu cu gem de visine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu gem de visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Blat de pizza ft simplu

Blat de pizza ft simplu

Puneti intr-un castron faina cu sarea. Intr-un pahar amestecati apa, drojdia, uleiul, zaharul si

25 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiţi şpriţaţi

Biscuiţi şpriţaţi

Se amestecă toate şi apoi se dau prin maşina de tocat la care se ataşează forma specială de

44 voturi    14 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    Simplu si bun!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • Aceleasi ingrediente ca la reteta 'Clatite cu gem de caise ''

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Simplu si bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu fructe
Cookie Settings