autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aluaturi si Foietaje

Clatite cu gem de visine

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2008

Ingrediente
Aceleasi ingrediente ca la reteta 'Clatite cu gem de caise ''

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Idem ca la \"Clatite cu gem de caise \'\'
Se umplu cu gem de visine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu gem de visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Rulada de pui

Rulada de pui

Aveti nevoie de: un piept (mediu) de pui, 200 de grame de telina, 200 de grame radacina de patrunjel,

1 vot    0 comentarii
60h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Simplu, nu necesita multa ingrediente, si foarte multa munca, dar in cazul meu, am ales sa fac strudelul

13 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    Simplu si bun!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • Aceleasi ingrediente ca la reteta 'Clatite cu gem de caise ''

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Simplu si bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Baniţa (placinta bulgareasca cu branza)