autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aluaturi si Foietaje

Clatite cu gem de visine

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2008

Ingrediente
Aceleasi ingrediente ca la reteta 'Clatite cu gem de caise ''

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Idem ca la \"Clatite cu gem de caise \'\'
Se umplu cu gem de visine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu gem de visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Biscuiti cu usturoi si cartofi

Biscuiti cu usturoi si cartofi

Se pun cartoful si usturoiul la fiert ,se fierbe pana se inmoaie cartoful.Se scurge si se adauga

1 vot    4 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulete Fragede cu Rahat

Cornulete Fragede cu Rahat

1-Se freaca untul cu sarea si cu cele 2 lingurite de zahar pana devine cremos si moale. 2-Se adauga

16 voturi    4 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    Simplu si bun!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • Aceleasi ingrediente ca la reteta 'Clatite cu gem de caise ''

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Simplu si bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Croissante cu crenvursti