Clatite cu gem la Doubletta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Clatite cu gem la Doubletta

Ingrediente

  • 3 oua,
  • 2 - 3 linguri zahar,
  • 1 pliculet zahar vanilat,
  • 2 - 3 linguri ulei,
  • 1 varf cutit de sare,
  • 1 litru apa minerala,
  • faina cat cuprinde ca sa iasa un aluat ca o smantana subtire,
  • gem pentru umplut.

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul, zaharul vanilat, sarea. Se adauga apa minerala si apoi faina amestecand cu un tel pentru a nu se face cocoloase. Se pune si uleiul si se lasa cca. 30 minute. Se incinge Doubletta (fara ulei) si se pune cu polonicul din compozitie. Cand incepe sa se desprinda de marginile tigaii, clatita se intoarce pe partea cealalta.

La final, se umplu cu gem sau dulceata, dupa preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise