Batem ouale cu mixerul, adaugam cana de faina, laptele punem zahar dupa gust si esenta de lamaie. Incalzim o tigaie punem un varf de ulei, tapetam si dupa ce s-a incins uleiul il punem intr-o canuta. Apoi, cu polonicul turnam aluatul facut in tigaie. Dupa ce s-a facut, punem magiunul sau dulceata si presaram miezul pe care l-am macinat. Continuam tot asa pana terminam bolul de aluat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii