Clatite cu gem si miez de nuca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie
Clatite cu gem si miez de nuca

Ingrediente

  • 3 oua
  • o cana de faina
  • ulei
  • magiun sau dulceata
  • miez de nuca 50 de grame
  • o cana cu lapte
  • esenta de lamaie
  • zahar dupa gust

Mod de preparare

Batem ouale cu mixerul, adaugam cana de faina, laptele punem zahar dupa gust si esenta de lamaie. Incalzim o tigaie punem un varf de ulei, tapetam si dupa ce s-a incins uleiul il punem intr-o canuta. Apoi, cu polonicul turnam aluatul facut in tigaie. Dupa ce s-a facut, punem magiunul sau dulceata si presaram miezul pe care l-am macinat. Continuam tot asa pana terminam bolul de aluat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise