Amestecul 1:se mixeaza iaurtul,ouale intregi,branza dulce,zaharul ,aromele,stafidele si untul topit
Amestecul 2:faina cernuta cu praful de copt si bicarbonatul
Se adauga amestecul 2 peste 1 si se amesteca pana la incorporare,fara a exagera,astfel incat sa ramana cateva cocoloase.Se lasa la odihna 15-20 min.Se unge tigaia si se coc sub capac la foc mic,apoi se intorc cu o spatula .Ele se umfla,sunt foarte pufoase,iar daca le bruscam la intors,se lasa.Se pudreaza cu zahar praf si se mananca neumplute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii