Ingrediente
-500 ml iaurt(250 simplu,250 cu fructe), -3 oua, -200 g branza dulce, -1 lgta praf de copt,1 lgta bicarbonat de sodiu, -200 ml faina, -3 linguri de zahar, -50 g stafide, -coaja rasa de portocala si lamaie,, -1 cub de unt
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
14 voturi
Mod de preparare
Amestecul 2:faina cernuta cu praful de copt si bicarbonatul
Se adauga amestecul 2 peste 1 si se amesteca pana la incorporare,fara a exagera,astfel incat sa ramana cateva cocoloase.Se lasa la odihna 15-20 min.Se unge tigaia si se coc sub capac la foc mic,apoi se intorc cu o spatula .Ele se umfla,sunt foarte pufoase,iar daca le bruscam la intors,se lasa.Se pudreaza cu zahar praf si se mananca neumplute.
vera (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2010
Interesante si gustoase!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010
Hmmm,ce bine arata!!!