Amestecul 1:se mixeaza iaurtul,ouale intregi,branza dulce,zaharul ,aromele,stafidele si untul topit
Amestecul 2:faina cernuta cu praful de copt si bicarbonatul
Se adauga amestecul 2 peste 1 si se amesteca pana la incorporare,fara a exagera,astfel incat sa ramana cateva cocoloase.Se lasa la odihna 15-20 min.Se unge tigaia si se coc sub capac la foc mic,apoi se intorc cu o spatula .Ele se umfla,sunt foarte pufoase,iar daca le bruscam la intors,se lasa.Se pudreaza cu zahar praf si se mananca neumplute.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii