Amestecul 1:se mixeaza iaurtul,ouale intregi,branza dulce,zaharul ,aromele,stafidele si untul topit
Amestecul 2:faina cernuta cu praful de copt si bicarbonatul
Se adauga amestecul 2 peste 1 si se amesteca pana la incorporare,fara a exagera,astfel incat sa ramana cateva cocoloase.Se lasa la odihna 15-20 min.Se unge tigaia si se coc sub capac la foc mic,apoi se intorc cu o spatula .Ele se umfla,sunt foarte pufoase,iar daca le bruscam la intors,se lasa.Se pudreaza cu zahar praf si se mananca neumplute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii