Se fac clatitele dupa reteta clasica. Intre timp, merele rase impreuna cu zaharul vanilat si esenta de vanilie sau rom se calesc in ulei. Se adauga scortisoara pudra. Dupa ce s-au racit putin se umplu clatitele care au fost pregatite dinainte. Se impacheteaza in forma de portofel sau clasic. Deasupra se poate pune frisca, optional.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii