1.Se prepara din ingredientele de mai sus,cca.8 clatite care se umplu cu miez de nuca si apoi se aseaza cate doua pe farfurie.
2.Se amesteca galbenususrile cu zaharul,zaharul vanilat si vinul apoi se pun la bain marin,amestecandu-se continuu pana ce obtinem un sos aerat de consistenta unei smantani.Acest sos se toarna deasupra clatitelor,se presara deasupra miez de nuca .Se servesc reci,dupa ce au stat cca. 30 de minute la frigider.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii