Clatite-intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare.
Clatite-intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare, adaugam laptele, uleiul, apa minerala, amestecam adaugand treptat faina, praful de copt, piper.
Amestecam bine cu mixerul (sau cu telul) acoperim cu folie alimentara si dam la rece 10 min.
Ungem o tigaie cu ulei si cand s-a incins, adaugam cate un polonic de compozitie, invartim tigaia ca sa acoperim toata suprafata.
Coacem clatita pe ambele parti, scoatem pe o farfurie si procedam cu fiecare clatite la fel.
Umplutura-pateul il frecam cu untul si branza, adaugam cascavalul dat prin razatoarea mica, sare, piper dupa gust.
Eu am impartit in 2 compozitia si am adaugat masline taiate cuburi si in alta ardei kapia taiat cubulete mici.
Ungem fiecare clatita cu pateu si le rulam cat mai strans, le invelim in folie alimentara si dam la rece 1-2 ore.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii