Clatite cu pate si cascaval

Clatite-intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Clatite cu pate si cascaval

Ingrediente

  • Clatite
  • 2 oua
  • 150 ml lapte
  • 100 ml apa minerala
  • 50 ml ulei
  • 1/2 praf de copt
  • sare
  • piper
  • 10 linguri faina
  • Umplutura
  • 250 g pate
  • 50 g unt la temperatura camerei
  • 100 g crema de branza
  • 100 g cascaval
  • ardei kapia
  • masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Clatite-intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare, adaugam laptele, uleiul, apa minerala, amestecam adaugand treptat faina, praful de copt, piper.

Amestecam bine cu mixerul (sau cu telul) acoperim cu folie alimentara si dam la rece 10 min.

Ungem o tigaie cu ulei si cand s-a incins, adaugam cate un polonic de compozitie, invartim tigaia ca sa acoperim toata suprafata.

Coacem clatita pe ambele parti, scoatem pe o farfurie si procedam cu fiecare clatite la fel.

Umplutura-pateul il frecam cu untul si branza, adaugam cascavalul dat prin razatoarea mica, sare, piper dupa gust.

Eu am impartit in 2 compozitia si am adaugat masline taiate cuburi si in alta ardei kapia taiat cubulete mici.

Ungem fiecare clatita cu pateu si le rulam cat mai strans, le invelim in folie alimentara si dam la rece 1-2 ore.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura