Foile de clatita se fac astfel: doua oua batute, 200 ml lapte, 200-250 g faina, se amesteca bine sa nu ramina cocoloase si se prajesc intr-o tigaie. Lamaia si portocala se taie in jumatati apoi o jumatate se taie in felii. Stoarceti bine jumatatile ramase si pastrati sucul. Se incinge untul intr-o tigaie, apoi se adauga zaharul, sucul de portocala, si sucul stors di lamaie si portocala. Lasati sa dea intr-un clocot. Foile de clatita se pliaza in forma de portofele si se adauga in amestecul clocotit, fierbeti-le 4-5 min. Adaugati feliile de portocala si lamaie, lichiorul de portocale si lasati sa mai dea intr-un clocot. Luati dupa foc si lasati sa se raceasca. Asezati foile de clatita pe farfurie si serviti cu sosul in care au fiert. Ornati cu feliiile de portocala si lamaie fierte in sos.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii