Clatite cu sos de mango

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g inghetata
  • 2 pahare si jumatate de lapte
  • 1 pahar jumatate de faina
  • 2 oua
  • 1 lingurita de zahar
  • sare dupa gust
  • 1 lingura de unt topit
  • 4 linguri de miere
  • 100 ml suc de mango
  • 3 linguri suc de lamaie
  • 4 linguri de coaja rasa de lamaie

Mod de preparare

Se amesteca faina, laptele, zaharul, sarea si se face blatul pentru clatite.

Se coc clatite foarte subtiri intr-o tigaie unsa cu unt.

Se prepara sosul din miere, suc de mango si de lamaie, la care se adauga coaja rasa de lamaie.

Inainte de servire, clatitele se umple cu inghetata, se ruleaza si se toarna sosul deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise