Din oua, faina, un praf de sare apa si lapte se face aluatul de clatite clasic. Eu intai bat ouale spuma cu faina pana iese o pasta omogena mai groasa dupa care subtiez cu lapte si apa.
Intr-o tigaie bine incinsa se fac clatitele.Le las sa se odihneasca intr-o farfurie acoperita cu capac, ca sa nu se intareasca
Umplutura:urda+iaurt gras, sare piper, marar
Se umplu clatitele cu respectiva implutura.Se sevesc calde sau reci
Pofta mare
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii