Din oua, lapte, bere, sare, ulei si faina se face un aluat consistent ca smintina si se lasa la odihna 1/2 ora .
Se coc clatitele in tigaia speciala .
Urda, maruntita bine, se amesteca cu sarea si mararul taiat marunt si cu aceasta se vor umple clatitele.
Intr-un vas ceramic uns cu unt , se aseaza clatitele si se pun deasupra lor bucatele de unt.
Se dau la cuptor 15 minute, sint deosebit de crocante si bune , pofta buna sa aveti !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii