Pt.Clatite se amesteca faina cu un varf cutit de sare.Separat se amesteca ouale,uleiul si laptele.Se toarna incet peste faina si se amesteca bine.Daca sunt prea groase se mai pune putin lapte.Se lasa cel putin 10 minute sa odihneasca.Umplutura:se curata merele de coaja si samburi,se taie felii.Se pun intr-o tigaie antiaderenta,se adauga sucul de portocale,zaharul,pudra si batonul de scortisoara,nuca.Se lasa sa caramelizeze.Se umlplu clatitele.Se decoreaza cu scortisoara,se poate servi cu frisca....Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii