Se prepara mai intai clatitele, apoi taiati carnea de pui cubulete, caliti-o intr-o tigaie de teflon, cand s-a patruns adaugati ciupercile, condimentele, smantana si cascavalul ras. Cu aceasta compozitie se vor umple clatitele si se vor introduce 15 minute(aproximatv)la cuptor.
Ideal a se coace cate doua clatite, o portie, in vase mici de lut in care le veti servi, cu cascaval ras pe deasupra. Sunt delicioase, bune pentru musafiri pretentiosi.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii