Curăţă cartofii şi dă-i pe răzătoarea kică. Amestecă-i cu oul bătut, făină, apă minerală, un praf de sare, piper şi mărarul tocat fin.
Pune la încins tigaia de teflon, ia câte un polonic de compoziţie şi tornă-l în tigaie. Lasă clătita să se rumenească pe o parte, apoi întoarce-le uşor.
Între timp, curăţă ciupercile, taie-le felii şi căleşt-le în ulei până scade zeama care le lasă. Sărează şi pipereză. Umple clătitele ci ciuperci şi serveşte-le cu iaurt dietic.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii