Curăţă cartofii şi dă-i pe răzătoarea kică. Amestecă-i cu oul bătut, făină, apă minerală, un praf de sare, piper şi mărarul tocat fin.
Pune la încins tigaia de teflon, ia câte un polonic de compoziţie şi tornă-l în tigaie. Lasă clătita să se rumenească pe o parte, apoi întoarce-le uşor.
Între timp, curăţă ciupercile, taie-le felii şi căleşt-le în ulei până scade zeama care le lasă. Sărează şi pipereză. Umple clătitele ci ciuperci şi serveşte-le cu iaurt dietic.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii