Am copt clatitele ca pe cele obisnuite.
Pentru clatita am amestecat laptele cu oul, am pus faina, 2-3 linguri odata si am amestecat bine sa nu se formeze cocoloase. Am condimentat dupa gust cu sare, piper si condimente de pui pentru o culoare mai rosiatica la clatite.
Am copt clatitele ca pe cele obisnuite.
Intre timp, tocam pieptul de pui. Se pune ulei in oala, se caleste si se adauga pieptul de pui. Dupa ce isi schimba culoarea, se adauga putina apa si se fierbe pana ce scade intreaga apa. Le lasam sa se raceasca putin si amestecam carnea cu crema de branza cu verdeata, sare si piper dupa gust. Adaugam si condimentele pentru pui.
Cu o lingura, se ia din compozitie si se umplu clatitele si le asezam in vasul yena. Deasupra se bate un ou cu smantana si se da la cuptor 15-20 de minute. Deasupra, inainte de a le scoate, se rade cascaval.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii