autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Clatite la cuptor

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
2oog faina, sare, 2 oua, 250ml lapte, 250ml apa minerala, 350g branza de vaci, 4 galbenusuri, 3 linguri de zahar, 1 lingurita coaja rasa de lamaie, 2 lingurite suc de lamaie, 2 linguri ulei, 8 linguri jeleu de coacaze, 250 ml frisca

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron faina cu sare si oua; se adauga treptat laptele si apa minerala, batand cu mixerul. Se lasa aluatul sa se odihneasca 30 min. Se amesteca branza cu 2 galbenusuri, 2 linguri de zahar, coaja si suc de lamaie. Intr-o tigaie se vor coace 8 clatite. Cand sunt gata se unge fiecare clatita cu cate o lingura de jeleu si 1 lingura de crema de branza. Clatitele se asaza intr-o forma de sufleu si se coc la cuptor 10 min. Se amesteca smantana cu celelalte 2 galbenusuri si o lingura de zahar si se toarna peste clatite; se mai lasa sa se coaca la cuptor 15 min. Se pudreaza cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite cu branza la cuptor

Clatite cu branza la cuptor

Pentru clatite: Se bat ouale cu zaharul, se adauga faina cernuta si treptat, treptat laptele si

68 voturi    19 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Budinca de clatite cu branza la cuptor

Budinca de clatite cu branza la cuptor

Se pregateste compozitia pentru clatite din faina,oua,lapte si sare.Se amesteca bine pana la omogenizare

10 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2oog faina
  • sare
  • 2 oua
  • 250ml lapte
  • 250ml apa minerala
  • 350g branza de vaci
  • 4 galbenusuri
  • 3 linguri de zahar
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 2 lingurite suc de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • 8 linguri jeleu de coacaze
  • 250 ml frisca

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Placinta cu branza si stafide