Se pregateste aluatul pentru clatite,din lapte,2 oua,faina si se fac in asa fel incat sa iasa subtiri;
Carnea se spala,se curata de pielite,se taie bucati;
Ceapa se curata, se toaca,se pune la calit in ulei,iar cand este aproape gata, se adauga carnea,care se lasa sa se rumeneasca putin;
Se scurge de ulei,iar cand s-a racit se da prin masina de tocat,iar compozitia rezultata se freaca cu smantana;
Se asezoneaza compozitia,cu aceasta urmand sa umplem clatitele;
In mijlocul fiecarei clatite,se pune cate 1-2 linguri de umplutura,se impacheteza,se trec clatitele prin ou batut,prin pesmet si se pun la rumenit in ulei,cate 3-4 minute pe fiecare parte;
Mazarea se pune la fiert in apa cu sare,iar cand este gata se scurge de apa si se pune la calit,pentru 5 minute in unt;
Pe un paltou se pun clatitele intr-o parte,in cealalta se pune mazarea,iar peste preparat se presara marar tocat,servindu-se preparatul cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii