Pentru aluatul de clatite, amestecam ouale cu faina, apoi adaugam laptele. Condimentati cu sare si piper. Lasati aluatul sa se odihneasca timp de 20 min.Pentru umplutura, curatati o ceapa, tocati-o, apoi caliti-o intr-o lingura de ulei.Adaugati frunzele de spanac si lasati-le sa se inmoaie in tigaieCondimentati cu sare si pipep, apoi puneti nucsoara macinata.Lasati amestecul sa se raceasca, apoi pasati-lAdaugati branza de vaci,50gr. parmezan si galbenusul.Curatati o ceapa.si usturoiul, apoi tocati-le.Caliti-le in ulei.Adaugati rosiile pasate, bulionul si busuiocul si lasati-le pe toate sa fiarba timp de 15min.Incalziti cuptorul la 200gr. C.
Coaceti clatitele. Turnati 1/2 din sosul de rosii intr-o forma de sufleu.Ungati fiecare clatita cu umplutura de spanac si pliati-le.Asezati-le in forma de sufleu, peste sos, apoi turnati restul de sos peste ele. Presarati restul de branza pe deasupra si dati totul la cuptor timp de 20min. Ornati cu busuioc.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii