autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Dulciuri diverse

Clatite Punguta cu Doi Bani

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 februarie 2009

Ingrediente
3 oua, 1 ½ can de lapte, 1 cana si 2 linguri de faina, 1 lingura de zahar, 2 linguri de unt topit, un pic de sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

21 voturi

Mod de preparare

Puneti totul intr-un castron si amestecati bine sa nu aiba cocoloase, daca sunt prea groase se mai pune un pic la lapte, se da la frigider pentru 30 de minute. Dupa care se-ncinge tigaia, se pune unt ori ulei, daca se pune ulei, excesul se scurge, se pune compozitia de clatite, se coace pe ambele parti dupa care se unge tigaia din nou si se trece la urmatoarea clatita, compozitia este suficienta pentru 12 clatite.

Se pot umple cu 1. gem si crema de branza
2. ciocolata si felii de banane
3. Nutella si inghetata

Se pot servii in diferite forme dupa cum se poate observa, in fotografiile atasate, daca clatitele s-au racit se introduc in cuptorul cu microunde pentru 1 minut.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite Punguta cu Doi Bani" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Capsune cu ciocolata

Capsune cu ciocolata

Topim ciocolata la baine-marie. O luam de pe foc, amestecam bine sa se omogenizeze. Cand incepe sa

8 voturi    5 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Negresa insiropata cu glazura de ciocolata si frisca

Negresa insiropata cu glazura de ciocolata si frisca

Nucile le taiem marunt cu un cutit. Ouale (de la temperatura camerei) le batem spuma impreuna cu

4 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    Imi place cum arata .Felicitari!

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    e ingenios cu seminte de rodii!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

    Bune!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2009

      Pur si simplu delicioase.

    • Nicoleta Mariana Sandulache

      Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 24 martie 2009

      Draga Doina, eu le-am umplut cu banane si ciocolata, iar bobitele respective sunt fructele(seminte) de la o rodie.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 15 martie 2009

      Nicoleta , tu cu ce le-ai umplut, aici ? ce sunt bobitele acelea ???

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

21 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 ½ can de lapte
  • 1 cana si 2 linguri de faina
  • 1 lingura de zahar
  • 2 linguri de unt topit
  • un pic de sare

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

zana b. (Chef de cuisine)

Imi place cum arata .Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Trandafiri din uscatele Trandafiri din uscatele

Untul se freaca cu faina intre palme sa se disperseze bine, fara sa ramana bucatele mici de unt. Apoi se adauga galbenusurile, smantana,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosi (reteta bunicii) Gogosi (reteta bunicii)

Drojdia se inmoaie in putin lapte, apoi se pune intr-un bol mai mare faina se face o gaura in miljocul faini unde se pune oul, zaharul,

41 voturi    4 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Gamboti cu prune