Puneti totul intr-un castron si amestecati bine sa nu aiba cocoloase, daca sunt prea groase se mai pune un pic la lapte, se da la frigider pentru 30 de minute. Dupa care se-ncinge tigaia, se pune unt ori ulei, daca se pune ulei, excesul se scurge, se pune compozitia de clatite, se coace pe ambele parti dupa care se unge tigaia din nou si se trece la urmatoarea clatita, compozitia este suficienta pentru 12 clatite.
Se pot umple cu 1. gem si crema de branza
2. ciocolata si felii de banane
3. Nutella si inghetata
Se pot servii in diferite forme dupa cum se poate observa, in fotografiile atasate, daca clatitele s-au racit se introduc in cuptorul cu microunde pentru 1 minut.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii