autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Clatite umplute cu branza si smantana la cuptor

    Reteta postata pe: 06 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 06 februarie 2014

Ingrediente
, Clatite:, , 2 oua, , 100 ml ulei, , 400 gr faina, , un strop de sare, , 700 ml apa minerala, , sare, , Umplutura:, , 500 gr brinza de vaca, , 300 ml smintina, , 2 oua, , 50 gr stafide, , coaja rasa de la o lamiie, , 1 plic zahar vanilat, , zahar tos dupa gust,

Dificultate: Redusa Timp: nespecificat

6 voturi

Mod de preparare


Clatitele le preparam dupa metoda obisnuita fiecareia dintre noi. Intre timp preparam crema de brinza din ingredientele mai sus mentionate,la care adaugam si stafidele care au fost inmuiate in prealabil , in apa cu esenta de rom si apoi bine scurse. Crema se amesteca bine si apoi cu lingura , punem din compozitie pe clatita,rulam clatita cu crema si o punem intr-un vas uns cu unt. Dupa ce am aranjat primul rind, adaugam peste el , smintina .Rulam apoi clatitele pentru cel de-al doilea rind, pe care le asezam invers decit primele ( perpendicular pe ele). Dupa ce am terminat si rindul acesta , adaugam smantana. Facem atatea randuri, cate avem nevoie sa umplem vasul. Dupa ce am terminat de aranjat clatitele le introducem in cuptorul preincalzit la 180 de grade C. Le lasam acolo pana cand prind o crusta frumoasa deasupra. Se servesc asa calde, scoase din cuptor. Pofta mare!


Retete la fel de interesante gasiti pe blogul Sidy`s Kitchen.


Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu branza si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Minciunele

Minciunele

Se amesteca pe rand toate ingredientele(untul se topeste inainte de a fi adaugat).Se intinde o foaie

29 voturi    11 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Intr-un vas,se amesteca cu telul apa cu zaharul pana cand acesta s-a dizolvat complet.Se adauga cacao,uleiul

11 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Sidonia Toncean , 19 februarie 2015

    Noua ne plac tare, tare mult !

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 19 februarie 2015

    Noua ne plac tare, tare mult !

  • Szabo_Ioana

    Szabo_Ioana (Chef de cuisine) , 16 martie 2014

    Vaaaai ce bunatate , cu asa retete minunate nu mai slabesc veeeeci :). Multumim pt. reteta .

Dificultate

Redusa

Timp

nespecificat

6 voturi

Ingrediente

  • Clatite:
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 400 gr faina
  • un strop de sare
  • 700 ml apa minerala
  • sare
  • Umplutura:
  • 500 gr brinza de vaca
  • 300 ml smintina
  • 2 oua
  • 50 gr stafide
  • coaja rasa de la o lamiie
  • 1 plic zahar vanilat
  • zahar tos dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

Sidy (Chef de cuisine)

Noua ne plac tare, tare mult !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Pasca fara faina