autor:

Sidy

» » , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive

Clatite umplute cu carne

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 septembrie 2009

Ingrediente
500 g carne, 1 ceapa, 1 ardei, 6-7 oua, 300 ml lapte, 300 g faina, sare, piper, 2 linguri pasta de ardei, ulei, patrunjel si marar verde tocat

Dificultate: Medie Timp: 2h

21 voturi

Mod de preparare

Din 2 oua , faina , lapte si putina sare se face un aluat de clatite care sa fie ca o smantana mai groasa. Se lasa sa se odihneasca 15 minute in care macinam carnea si tocam ceapa. Ceapa si carnea o punem la calit in 2 linguri de ulei, adaugam ardeiul gras taiat cubulete , o lingura de pasta de ardei, sare si piper si lasam carnea sa se calesca bine.
Facem clatitele si le asezam una peste alta.
In carnea tocata calita adaugam 1-2 oua crude , invartim bine cat este inca pe foc si punem patrunjelul si mararul.
Umplem clatitele si le rulam astfel incat sa nu iasa umplutura.Dupa ce sunt umplute le dam prin faina, oua batute (3)si pesmet si le prajim in ulei.
Clatitele se pot servi calde sau reci ca aperitiv.
Se pot servi si cu garnitura de cartofi natur , cu cascaval ras deasupra...
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

-Se scoate aluatul de foietaj din congelator cu cca 2-3 ore înainte de preparare și se lasă

3 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Omleta speciala

Omleta speciala

Nu am scris unele cantitati pentru ca le-am apreciat din ochi.Va lamureste mai bine poza cu ingrediente. Am

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

    Minunate!Merita incercata aceasta reteta!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

    Delicios...Eu le dau prin pesmet,ou si pesmet...

  • Alina

    Alina (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2009

    Interesanta reteta ta ! Nu m-am gandit sa le prajesc ! O sa incerc !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2009

      Mmmmmmmmmmm ce bunatate,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Minunate.Mi se face pofta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

21 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 6-7 oua
  • 300 ml lapte
  • 300 g faina
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de ardei
  • ulei
  • patrunjel si marar verde tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Minunate!Merita incercata aceasta reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pate de ficat