autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

clatite umplute cu carne de pui

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, unt, faina, lapte, oua, smantana, cascaval, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se fierbe in apa cu sare, se indeparteaza spuma , iar cand e fiarta si se raceste, se dezoseaza, apoi se toaca prin robot. Din faina, lapte, oua si sare se prepara compozitia pentru clatite. Se coc intr-o tigaie cu ulei incins clatitele.
Carnea de pui se amesteca cu celelalte oua, sare, piper, patrunjel verde si 50 g de smantana. Cu aceasta compoztie se umplu foile de clatite si se ruleaza. Clatitele se asaza intr-o tava, se stropesc cu unt topit, se presara deasupra cascaval ras si se baga la cuptor cca 11-15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "clatite umplute cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosi pufoase cu unt

Gogosi pufoase cu unt

Amestecam drojdia cu putin lapte caldut.(circa 50 ml). Cernem faina. Facem o adancitura in mijlocul

5 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Dulciuri diverse
Galatopita reinventata

Galatopita reinventata

Se amesteca intr-un vas, pe foc, laptele, apa, un praf de sare, zahar si gris; cand incepe sa se

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Clătite la cuptor cu rubarbă și bezea